Ujian Mandarin HSK: Kaedah Pengujian dan Pengiktirafan Bahasa Mandarin Anda!


Anda telahpun menguasai Bahasa Mandarin, tetapi kekurangan sijil pengiktarafan antarabangsa? Ingin mendapatkan sijil pengiktifaran antarabangsa yang dapat membuktikan penguasaan Bahasa Mandarin anda? Inilah peluang anda!

Dengan bangganya kami mengumumkan bahawa EDU Mandarin kini menawarkan perkhidmatan ujian HSK termasuk ujian percubaan, pendaftaran, nasihat sebelum ujian, kelas ulangkaji, dan penjualan buku dan CD yang berkaitan.

 

Ujian HSK Terbaru (新汉语水平考试) adalah ujian seragam yang menguji kemahiran Bahasa Mandarin anda dari setiap aspek, termasuklah aspek pendengaran, pembacaan dan penulisan. Ia menilai para penutur dan pelajar Bahasa Mandarin sebagai bahasa kedua dari aspek kehidupan harian, akademik dan kefahaman budaya China. HSK terdiri daripada enam tahap, HSK (Tahap 1) dan HSK (Tahap 2) sebagai tahap asas, HSK (Tahap 3) selaku tahap pengantara yang memerlukan penguasaan huruf Mandarin,serta HSK Tahap 4 hingga Tahap 6 yang merupakan tahap tinggi.

 hsk small

Ia bukan sahaja merupakan cara terbaik bagi seseorang pelajar Bahasa Mandarin bagi menguji tahap penguasa Bahasa Mandarin, malah ia merupakan ujian khas bagi seseorang yang berhasrat untuk melanjutkan pengajian ke Negara China, serta merupakan cara terbaik membukti penguasaan Bahasa Mandarin yang banyak membantu dalam dunia persaingan kerjaya. (HSK telahpun menjadi kriteria asas bagi memasuki kebanyakan bidang kerjaya di Korea)

Untuk maklumat anda, perkhidmatan kami termasuk:

  • Ujian percubaan.
  • Pusat Ujian (akan datang)
  • Pendaftaran ujian
  • Nasihat sebelum ujian
  • Kelas ulangkaji 
  • Penjualan buku-buku dan CD HSK
  • Pengutipan sijil atau pengposan untuk calon di luar KL.

 

Ujian HSK 2018

 Jadual Masa HSK Tambahan (Komputer)

Jadual Masa HSKK 

Jadual Masa YCT 

Jadual Masa BCT 

Hubungi kami untuk maklumat lanjut: +0129036155 atau mengisi borong di bawah, kami akan menghubungi anda dalam masa yang terdekat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *